Uw partner voor organisatieadvies en kwaliteitsmanagement.

 

Uw bedrijf stevig op de rails...

...én in de juiste richting...

…dat lukt u samen met BEVON Gilde

 

Samen met u zorgt ons unieke netwerk van ervaren bedrijfsvoering adviseurs voor een effectievere en soepeler draaiende organisatie. Door het pragmatisch integreren van kwaliteitsborging is ISO-certificering een kleine stap op weg naar duurzaam succes.

Ben Bolland, BEVON GildeBen Bolland, initiatiefnemer van BEVON aan het woord: “Wij leggen niet alleen de vinger op de zere plek, maar zijn ook in staat om  verbeterkansen daadwerkelijk te realiseren bij onze opdrachtgevers. We staan dus ook regelmatig samen met u en uw collega’s in de modder om samen tot de juiste oplossing te komen."

"Vooral de diversiteit aan uitgevoerde opdrachten maakt ons breed inzetbaar. Van verbetertrajecten in de bedrijfsvoering tot het begeleiden naar certificering volgens één of meer ISO-standaarden”.

Wat is uw vraag? Mail het ons voor een oriënterend gesprek!

Of nog effectiever: Bel ons: 055-3603918

 

Pagina 1 van 14  > >>

Vandaag zijn tijdens een informatiemiddag bij NEN in Delft Nederlandse vertalingen van drie ISO Richtlijnen uit de 21500 serie geannonceerd.

 


Deze nieuwste versie heeft een moderne look-and-feel, is weer sneller, op vele punten verbeterd, en volledig compatibel met Microsoft Office 2016.Klik hier voor het gehele nieuwsoverzicht