Duurzaam projectmanagement

Waarom duurzaam projectmanagement?

Elke Nederlander gebruikt momenteel ca. 4x de voor hem beschikbare aardse bronnen. Elders ervaren miljoenen mensen en kinderen nu al dagelijks de aantasting van het milieu, economische instabiliteit, het gebrek aan sociale gerechtigheid en democratie.

Deze problemen openbaren zich steeds sneller en in grotere omvang, terwijl de vereiste middelen steeds moeilijker te vinden zijn.

Projectmanagement kan een belangrijke bijdrage leveren bij het oplossen van deze uitdagingen.

Green Project Management (GPM) heeft de PRiSM Practitioner training ontwikkeld om met passende technieken deze problemen het hoofd te kunnen bieden.

 

Wat is GPM Global?

GPM Global is een not-for-profit organisatie, opgericht in 2009 om project management dienstbaar te maken aan een duurzame samenleving. De organisatie beheert de PRiSM®  en GPM® project management concepten en het GPM-certificatiesysteem.

 

De Opleidingen

PRiSM Practitioner De vierdaagse projectmanagement opleiding, waarin duurzaamheid is geïntegreerd. Na deze opleiding kunt u aan het GPM-b examen deelnemen. In de opleiding zitten de eindtermen voor IPMA-D verwerkt.

PRiSM Foundations Deze verkorte opleiding biedt een zgn. duurzaamheids "plug-in" voor gecertificeerde project managers (IPMA, PRINCE2 Practitioner, PMI-PMP). Na deze verkorte cursus kunt u deelnemen aan een verkort GPM-b examen.

 

Snel meer weten over GPM en de PRiSM cursussen?
Meld u aan voor het GRATIS Webinar!