ISO 21500 projectmanagement standaard

Wil je innoveren en je bedrijfsvoering steeds bij-de-tijd houden, dan dien je regelmatig je bedrijfsprocessen aan te passen.

Dit vereist niet alleen een duidelijke organisatie strategie, het realiseren ervan is minstens zo belangrijk om uiteindelijk het duurzame succes van de organisatie zeker te stellen.

Onze visie is, dat professioneel projectmanagement een steeds belangrijker onderdeel wordt van de bedrijfsvoering van elke organisatie, van klein tot groot.

Om in de voorhoede te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement is BEVON Gilde actief lid van IPMA-NL, de nederlandse vereniging voor projectmanagement.

Sinds begin 2010 zijn we via een IPMA-werkgroep betrokken bij de ontwikkeling van een nieuwe wereldwijde ISO-richtlijn voor projectmanagement: de ISO-21500. Vanaf medio 2011 zijn wij tevens lid van de NEN-commissie 381236 en ISO-specialist.

Begin september 2012 is de ISO-21500:2012 richtlijn voor projectmanagement officieel gepubliceerd.

 

BEVON Gilde ziet de ISO-21500 richtlijn als een nuttige aanvulling op de ISO-standaard voor kwaliteitsmanagement: ISO-9001. Met name waar het gaat om het deelgebied "continu verbeteren": het zo soepel mogelijk realiseren van noodzakelijke en gewenste verbeterprocessen in de eigen bedrijfsvoering, met minimale verstoring van de operationele productie- en dienstverlenings processen.

 

Hoe dit in de praktijk toepasbaar is, delen wij graag met u in een eendaagse workshop.

Lees meer over de ISO-21500-workshop

 

Aanmelden voor ISO21500 updates via contactformulierInteresse in de verdere ontwikkelingen rond de ISO-2150X standaarden?
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte.