Workshop MVO

Ondernemen is weloverwogen risico's nemen.

In deze tijd met internet en social media  moet je als ondernemer niet alleen rekening houden met de wet- en regelgeving, maar heb je ook te maken met snel veranderende maatschappelijke inzichten van je klanten en omgeving.

Waar Hyves enkele jaren hét Nederlandse social media kanaal was, bestaat het  al niet meer.  En wat te denken van de actie van Oxfam/Novib? Vanaf 2012 zijn er alleen nog maar “fair trade” chocoladeletters in Nederland te koop. En wat betreft CO2 en energieproductie: de aanschaf van zonnepanelen voor het opwekken van energie is sinds enkele jaren booming!

 

Ondernemen? Doe het maatschappelijk verantwoord.

In de afgelopen jaren krijgt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) steeds meer aandacht. En terecht: wil je op lange termijn overleven, zul je de 3 P’s van People, Planet en Profit op een goede manier moeten integreren in je bedrijfsvoering.

 

Ondernemen is vooruitzien.

Voorkom dat je voorbij gestreefd wordt door concurrenten of start-ups, zorg dat je weet waar je kansen en risico’s zitten:  in de supply chain, maar houdt ook de maatschappelijke en markt trends in de gaten. Natuurlijk heeft niet elke sector te maken met nieuwe technologie als 3D-printing en robotisering, maar blijf alert op het onverwachte!

 

De weg naar MVO

Wilt u meer weten over hoe je stapsgewijs met MVO aan de slag kunt? En hoe je dat behapbaar kunt aanpakken en meetbaar maken? Kom dan naar de GRATIS middagworkshop op 21 januari 2015 op ons kantoor in Apeldoorn.

 

Agenda (15.00-17.00 uur)

1 MVO: Waarom, en wat is het?

2 MVO en Milieumanagement

3 Praktisch tool: De MVO-balans

4 Evaluatie en vervolg?

 

Aanmelden

Kies MVO-workshop-datum*
Voornaam*
Achternaam*
email-adres*
Telefoonnummer*
Woonplaats*
Land*
aanmelding nieuwsbrief*
 
 
Ik kwam hier terecht via*
Uw vraag of opmerking
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Bevestig dat u geen script bent: voer de karakters in het witte veld in.