Leergang Kwaliteitsmanagement en ISO-9001 certificering

"Wat men moet leren doen, leert men door het te doen."
(Aristoteles, Grieks filosoof, 384 v.C. – 322 v.C.)

 

Help! Mijn opdrachtgevers gaan eisen dat ik ISO-gecertificeerd ben!

Geen nood...

BEVON Gilde organiseert een voor Nederland unieke leergang. De opleiding is speciaal ontwikkeld voor MKB-ondernemingen die binnen één jaar ISO-9001 gecertificeerd willen zijn. De opleiding wordt gegeven in Apeldoorn en onderscheidt zich door resultaatgerichtheid en betaalbaarheid.

 

Wat, Waarom, Voor wie?

Twee vliegen in één klap
Met deze opleiding slaat u twee vliegen in één klap: wij leiden een van uw medewerkers op tot kwaliteits-coördinator én begeleiden uw bedrijf tijdens de implementatieperiode op weg naar ISO-9001 certificering. Daarnaast ontwikkelt de deelnemer tijdens de leergang een bedrijfseigen webbased kwaliteitshandboek in ViFlow, waardoor u al binnen 3 maanden een praktisch electronisch bedrijfshandboek operationeel heeft!

Opzet en inhoud
Binnen 3 maanden leiden wij deelnemers op tot Kwaliteitscoördinator en ontwikkelen ze een bedrijfseigen kwaliteitshandboek. In de 3-6 maanden daarna gaan ze met periodieke coaching het zelf ontwikkelde systeem implementeren in het eigen bedrijf.

De deelnemers maken gebruik van ViFlow-software en een door BEVON ontwikkeld standaard handboek, krijgen emailsupport en ondersteuning via een electronische leeromgeving. Deze Learning-by-doing aanpak zorgt voor de meest effectieve aanpak én borging in de praktijk, zo is bewezen bij recente BEVON implementaties.

Voor wie?
De leergang is bedoeld voor leidinggevenden en kwaliteitsmedewerkers, die de uitdaging op zich nemen om de onderneming voor te bereiden op ISO-9001 certificering. U bent of wordt verantwoordelijk voor het beheren van het kwaliteitssysteem en rapporteert hiervoor rechtstreeks aan de directie. U heeft een hbo denk- en werkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring.

 

Wanneer start het?

Bij voldoende deelname (minimaal 4 deelnemers) starten we in september 2017 in Apeldoorn met de leergang.

Direct aanmelden voor de opleiding.

Wilt u eerst meer weten?

Bel ons voor een afspraak.