BEVON Webinars

Welkom op deze thema pagina over Project- en verandermanagement. (Elsevier 1-7-2016)

 

Hoe werk je structureel aan duurzaam succes?

Hoera ik groei! Groei is prachtig, maar het levert ondernemers ook hoofdbrekens op. Hoe tuig ik mijn organisatie verder op, hoe beheer en borg ik dat? Mijn opdrachtgevers vragen om  ISO-certificering, hoe behaal ik dat?? En hoe zorg ik dat ik op de toekomst ben voorbereid, duurzaam onderneem?

Het BEVON Gilde helpt bij die professionaliseringslag. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar ondernemingen bij groei en vernieuwing. Gepokt en gemazeld in project- en kwaliteitsmanagement, hanteert het een heldere, pragmatische werkwijze. Ben Bolland, oprichter/eigenaar:  ,,Eenvoud en transparantie in de hele bedrijfsvoering is de basis voor duurzaam succes.”

 

Eenvoudig meer grip op operations 

Vereenvoudigen van werkprocessen en invoeren van digitale klantportalen zijn voorbeelden van mogelijkheden om zonder hoge investeringen bij te dragen aan de klanttevredenheid en de continuïteit te borgen. Wij helpen met een heldere aanpak de vertaalslag te maken.

Persoonlijk maatwerkadvies wordt ondersteund met in de praktijk bewezen methodieken en tools als ViFlow. ViFlow is een gemakkelijk te implementeren digitaal bedrijfshandboek. De in de praktijk bewezen ViFlow basistemplates  voor kwaliteitsmanagement (oa. ISO 9001:2015) en projectmanagement (Prince2, PRiSM) verkorten het implementatietraject.

Meer weten over ViFlow, het ISO9001:2015 basistemplate, of wilt u eerst geïnformeerd worden over de nieuwe ISO9001:2015 eisen en de consequenties voor uw organisatie?

Meldt u aan voor het ISO9001:2015 webinar of de ViFlow webdemo.

 

De weg naar duurzaam succes

Sinds COP21 (Parijs, december 2015) wordt het integreren van de 3 P’s (People, Profit en Planet) steeds meer een must. MVO bereik je niet door alleen te sturen op minder afval en energieverbruik, het gaat ook over economische en sociale verantwoordelijkheid. ,,Transparantie speelt daarbij een sleutelrol”, aldus Bolland. Als gecertificeerd opleider voor duurzaam projectmanagement (GPM-b/ PRiSM) integreert BEVON Gilde in zijn PRiSM-trainingen de IPMA-competenties met die van ISO-standaarden en zelfs de nieuwe 17 Sustainable Development Goals van de VN.

Meer weten over duurzaam PM en PRiSM?

Meldt u aan voor het gratis GPM-webinar.

 

 

Pagina 1 van 14  > >>

Vandaag zijn tijdens een informatiemiddag bij NEN in Delft Nederlandse vertalingen van drie ISO Richtlijnen uit de 21500 serie geannonceerd.

 


Deze nieuwste versie heeft een moderne look-and-feel, is weer sneller, op vele punten verbeterd, en volledig compatibel met Microsoft Office 2016.Klik hier voor het gehele nieuwsoverzicht